söndag 21 mars 2010

Lite salt, tack. Eller.... en stor nypa, förresten!

Det är rätt intressant nu när man faktiskt deltar i Körslaget att följa lite vad som skrivs om en såhär i efterhand. Gällande körens insats från igår så har jag bara sett positiva kommentarer, och det är SKITKUL!

Men så har man ju läst det där med att "Picassos show stoppas av TV4". Tydligen ska vi i kören ha fått en så avancerad koreografi och repat så mycket att vi tappat hur många kilon som helst, i princip... Hahaha..!!! Ja, är man överviktig som jag, och aldrig tidigare direkt tränat så är det väl inte konstigt att man tappar lite nu när man sätter igång med å dansa? Det finns ju liksom lite att ta av här...

Att vår koreografi ströks är rent bull****. Vi gick ut å körde precis det vi förberett, och lämnade sen scenen med mungiporna uppe vid öronen - var och en av oss. Vi var så sjuuukt nöjda, glada och speedade och ville bara in på scenen å köra allt igen, igen och igen!

Har också sett att det skrivits om de kläder vi hade förberett... Jag bara skrattar åt det hela, för det är så felaktigt vinklat. Aldrig i livet att nån av oss tjejer i kören skulle gå ut på scen i kortkorta vulgo-kjolar i så kallad musikant-stil. Nåväl. Det är väl sånt här man får vara beredd på nu, att det skrivs lite vad som helst. Men en sak är säker - så fort det står i tidningarna att Team Picasso hade kvällens bästa framträdande och borde vinna hela Körslaget - DÅ kan ni TILL 100% lita på det ni läser!

Slutligen vill jag bara säga att vi är ett fantastiskt gäng, som trivs så sjukt bra ihop, och som har turen att få ha Marie som ledare för detta.

En för alla, alla för en!! Wohoo!!

Inga kommentarer: